Amenajarea bucatariei este exclusiv destinata preferintelor celui care gateste deoarece el petrece cel mai mult timp acolo. Inainte de a incepe amenajarea este nevoie de multa inspiratie in a gasi cel mai potrivit model de bucatarie. In galeria foto cu bucatarii avem cateva zeci de poze cu bucatrii mici de apartament sau garsoniera, dar si imagini cu bucatarii mari de vile, open space sau cu bucatarii din alte colturi ale lumii.

Daca nu aveti inspiratie si cautati cat mai multe modele de faianta pentru bucatarie dar si modele de gresie va puteti inspira in articolele de pe blog. Tot aici gasiti si multe modele si idei de mobila pentru bucatarie la preturi mici si mari in culori cat mai variate.

Ce tip de gresie pentru bucatarie este in trend precum si ce stiluri de amenajarea a faiantei se mai poarta aflati primul daca cititi articolele de pe blog.

Sunteti amator de DIY si aveti timp liber? Atunci este cazul sa amenajati bucataria cu propriile dvs maini. Pe site, pe langa sutele de idei de amenajare a bucatariei, se gasesc nenumarate tutoriale cu constructia bucatariei de la zero, pe diferite etape.

Culori de mobilier si faianta actuale in bucatarie

In fiecare an moda de amenajare a bucatariilor se schimba si apar noi idei de amenajare. Pe blog noi surprindem toate tendintele din acest domeniu si vi le redam prin articole bine documentate si pe intelesul dumneavoastra.

Astfel vet fi la curent cu cele mai cautate culori de faianta pentru bucatarie si cu tipul si cularea mobilierului nou aparut. Totodata daca surprindem vreo promotie la mobila de bucatarie o sa o afisam imediat pentru a iesi cat mai ieftin cu amenajarea.