10 tendinte in amenajarea baii

Articol vazut de 18393 vizitatori.

Amenajarea baii. Tendinte in design.

Deoarece baia este incaperea din casa folosita de toata lumea, aceasta trebuie sa fie primitoare si inspiranta. Tocmai de aceea trebuie sa fim mereu la curent cu tendintele in amenajari interioare, in special cu moda amenajarii baii. Daca o sa intrebati de ce, raspunsul va veni foarte repede: Deoarece lumea este in continua miscare si nici tendintele amenajarii bailor nu sunt fixe. Totul se schimba si este musai sa fim in trend cand amenajam baia.

Iata cele mai in voga tendinte in amenajarea baii pentru sezonul 2015-2016 care te vor face sa visezi.

amenajarea baii nou sezon

  1. O cada sculpturala. Sa faci baie este o arta care se cultiva de secole intregi. Epoca noastra nu face nici ea exceptie si ne propun care mai de care modele de cazi neobisnuite.
  2. Ceramica pe perete. Modelele de ceramica si de portelan au devenit atat de diversificate si de decorative incat ceea ce este pe podea se regaseste acum si pe perete. Rezultatul este unul uniform si modern.
  3. Dusul de sticla. Este din ce in ce mao popular. Pe langa faptul ca dau impresia unei bai mai mari iti permit sa expui o ceramica in tendinte si originala. Si posibilitatile pentru a-l personaliza sunt infinite.
  4. Robinetele. Exista o multime de modele de robinete si de chiuvete pentru a veni cu mai mult stil pentru baie. Urban, zen, industrial sau glamour, ai de unde alege.
  5. Oglinzile iluminate. Pe langa fatptul ca sunt foarte decorative, oglinzile iluminate vin cu mai multe avantaje atunci cand te machiezi sau te barbieresti.
  6. Un look scandinav. Spiritul scandinav invadeaza si baia. Accesoriile inspirate din natura sau din casele moderne sunt cele mai potrivite.
  7. Alb si negru. Negrul isi face intrarea in bai pentru cel mai indrazne efect. Cu formele sale contemporane sau baroce, mobilierul sau un accesoriu in ngru va seduce cu eleganta sa.
  8. Materialele organice. Materialele brute si naturale precum ardezia neagra, lemnul sau granitul ocupa un loc de cinste in baie.
  9. Chiuvetele duble. Stilul contemporan invadeaza baile si vine cu cea mai minimalista ambianta. Chiuvetele duble pot fi folosite de 2 persoane deodata.
  10. Ardezia. Cateva tuse sunt de ajuns pentru a veni cu o nota de masculinitate in baie. Dar si de noblete.

nou model de baie actuala

Lasa-te inspirat si de galeria foto cu bai unde vei descoperii informatii utile despre amenajarea baii in mai multe stiluri.