Dulapuri de bucatarie la moda

Articol vazut de 13555 vizitatori.

In anul 2014 moda la dulapuri de bucatarie se caracterizeaza prin stilul contemporan, adica modernitate, simplitate si prin nuantele de alb folosite cu accent. Pentru a fi in tendinte in acest an trebuie sa uitati de tot ceea ce este extravagant. Ceea ce primeaza este latura ergonomica si cea practica. Dulapurile de bucatarie nu mai sunt alese in functie de aspectul lor vizual, acestea avand un rol primordial in bucatarie, la fel ca si electrocasnicele.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa minimalizam rolul estetic al acestor dulapuri de bucatarie care vin cu mai multa personalitate pentru incapere.

Dulapurile in voga pentru anul 2014 sunt cele care prezinta linii orizontale si forme cubice. Stilurile alungite si sertarele cat mai mari sunt foarte apreciate. Tot ceea ce reprezinta simplitate si modernitate este bine venit.

Simplitatea rimeaza cu lemnul. Simplitatea inseamna sa alegi lemnul care nu se va demoda niciodata. In plus, vine cu mai multa caldura pentru incapere. Aici vorbim despre trei valori sigure – artarul, stejarul si ciresul.

Albul este cea mai potrivita nuanta. Albul este cea mai cautata culoare pentru anul 2014. Mai ales albul stralucitor. Culoarea alb are un rol foarte important si in ceea ce priveste luminozitatea incaperii.

Culorile mai puternice, mai vii sunt si ele extrem de apreciate. Galbenul, rosul, dar si verdele ocupa un loc de cinste printre tendinte si ele.

culori dulapuri de bucatarie la moda

Decoratiuni, ornamente, dar nu prea multe. Ornamentele sunt esentiale pentru o bucatarie completa. Sunt cele care pun cel mai bine in valoare dulapurile de bucatarie. Sertarele si amortizorele vin cu o valoare adaugate pentru incapere. Manerele sunt insa o piesa de puzzle extrem de importanta. Sunt la fel de importante ca si un inel de pe mana. Rolul lor este mai ales estetic. Se prezinta de acum inainte intr-o varietate infinita.

Asadar daca credeati ca aceste banale dulapuri de bucatarie nu conteaza in completarea stilului de amenajare noi speram ca v-am schimbat perceptia. In amenajari interioare orice conteaza, chiar si un simplu corp sau dulap de bucatarie.