Inca 4 super dormitoare pt copii

Articol vazut de 12930 vizitatori.

De curand am prezentat mai multe modele de dormitor dar dormitoarele pentru copii parca le-am cam neglijat. Asadar, ca o revansa, astazi venim in fata dvs cu patru modele de dormitoare pt copii. Aceste modele sunt bune de amenajat si ca dormitoare pentru fete dar si ca dormitoare pentru baieti.

Avem ca si prima sugestie un dormitor pentru copii foarte spatios, zugravit alb. Observati si dumneavoastra din fotografia de mai jos ca patul este foarte deosebit, fiind supraetajat. Culorile alb cu albastru se potrivesc de minune pentru un dormitor de baieti insa si fetelor le-ar placea daca pe alocuri, in locul lenjeriei albastre, s-ar folosi rosu sau roz.

dormitoare pt copii alb albastru

Mai jos avem un model de dormitor foarte dragut. Modelul de pat ales se imbina foarte bine cu tapetul in romburi mici ales pentru ornarea peretelui de care este lipit patul. Acest dormitor face parte din categoria acelor dormitoare pt copii foarte linistiti, carora le place sa citeasca, sa studieze si care prefera linistea in detrimentul zgomotului.

dormitor fete cu tapet

Va plac studiourile de televiziune? Daca da aveti in fata un model de dormitor pentru copii care seamana perfect. Imens, foarte inalt si cu pardoseala alba si lucioasa, acest model de dormitor a fost conceput pentru copii care vor sa iasa in evidenta. Culoarea mobilierului se incadreaza perfect cu albul imaculat, din abundenta al acestui dormitor pt copii.

amenajare dormitor alb venil

Si vine si cel de-al patrulea dormitor. Este amenajat simplu, cu pat supraetajat, si poate gazdui doi frati cam de varste apropiate. Combinatia de crem de pe pereti cu lenjeria maro si lemnul natural din compozitia patului creeaza eleganta si bun gust. Nefiind un dormitor prea pretentios acesta face parte din gama acelor dormitoare pt copii ce se pot amenaja cu brio atat intr-un apartament cu doua-trei camere cat si intr-o mica mansarda.

dormitor cu pat supre etajatDaca inca nu ati gasit dormitorul care sa ii placa copilului dumneavoastra va invitam sa vizitati si galeria foto cu dormitoare deoarece si acolo avem foarte multe modele amenajate in zeci de culori.