Materiale constructii renovare baie

Articol vazut de 18959 vizitatori.

Materiale constructii la renovarea  baii

Baia este fericita ca ati luat decizia sa o renovati. Insa inainte de a va apuca de renovarea baii ar trebui sa stiti ce materiale constructii renovare baie sunt necesare . Despre etapele amenajarii unei bai probabil ati citit.

Sa nu cadeti in capcana celor mai multi dintre oameni si sa credeti ca renovarea inseamna doar a schimba gresia si faianta si de a placa alta rezultand astfel un nou model de baie, mai actual si mai interesant. Nu, cand incepeti sa renovati baia sunt necesare mult mai multe materiale de constructii. Cum le folositi o sa aflati navigand pe site.

baie constructie materiale necesare

Asadar avem nevoie de urmatoarele materiale constructii renovare baie :

-Gresie si faianta

-Adeziv pentru gresie si faianta

-Chit de rosturi

-Distantieri

-Sapa autonivelanta

-Hidroizolatie si membrana hidroizolanta

-Placi din rigips, CD-uri, UD-uri, bride, autofiletante, bobite, vata minerala, plasa din fibra de sticla pentru rigips, glet pasta de imbinare, glet de finisaj, amorsa si var lavabil ( asta in cazul in care doriti sa construiti tavanul baii din rigips.

-Polistiren extrudat, plasa din fibra de sticla pentru interior, adeziv pentru polistiren, glet, amorsa si lavabil (daca doriti ca tavanul sa fie din polistiren extrudat)

-Lambriu din lemn sau din PVC si lanti de lemn daca doriti sa construiti tavanul din lambriu

-Nisip si multibat daca trebuiesc tencuiti peretii.

Acestea au fost materialele necesare pentru renovarea baii. Nu ne-am referit la obiectele sanitare si la tevi dar mai mult ca sigur si acestea sunt necesare. Pentru mai multe detalii adresati-va unui instalator.