Sa amenajam baia in stil vintage

Articol vazut de 14848 vizitatori.

 Baie in stil vintage. Elemente ce o definesc.

Originala si in tendinte, baia vintage are din ce in ce mai multi adepti. Si nu, trecutul nu este neaparat demodat si plin de praf. Se pare ca moda in designul bailor incepe sa imprumute elemente care au avut candva succes. Numeroase obiecte din trecut isi pot gasi un loc de cinste in baia stil vintage de azi. Cada, robineti, oglinzi, corpuri de iluminat…

Gasiti cada ideala. Optand pentru o baie in stil vintage veti veni cu o ambianta speciala, particulara pentru baia dumneavoastra. Un accesoriu indispensabil pentru baia in stil vintage este o cada cu picioare din fonta. Si azi se gasesc pe piata niste modele superbe la preturi destul de accesibile.

 Ce chiuveta trebuie sa alegeti? Chiuveta, la fel ca si cada sunt o parte integranta a unei bai. Este importanta sa ramana in acelasi stil. Nu aveti nevoie de o chiuveta moderna.

 Accesoriile tipice pentru o baie in stil vintage. Detaliile baii dumneavoastra vintage pot fi sublimate de niste robineti demni de anii ’60. Mai puteti adauga si un raft din lemn sau un dulap in functie de spatiul disponibil.

baie stil vintage poze

Daca alegeti sa mizati si pe unele plante precum iedera sau cactusul nu veti da gres, cu siguranta.

In ceea ce priveste oglinzile, stilul anilor ’60 se caracteriza prin niste oglinzi mari si dreptunghiulare. O oglinda dreptunghiulara cu o rama cu model va accentua stilul vintage al baii. Aplicele in jurul oglinzii sunt cele mai potrivite pentru a lumina baia in stil vintage.

Ce culori trebuie sa alegeti? Puteti miza pe niste culori in stil vintage, cum ar fi rozul, movul, albul, verdele sau albastrul deschis. Mai adaugati si unele perdele cu materiale in stil vintage, chiar putin dantelate. Mobilierul trebuie sa fie si el in nuante de portocaliu, de verde deschis sau albastru. Si daca vreti sa obtineti un stil vintage minunat in  baie puteti miza pe un contrast cu mici tuse de modernitate aduse de stickere.

Asadar este foarte la moda sa amenajati o baie in stil vintage si nu este greu deloc. Tineti cont de sfaturile primite mai sus, fiti deschisi la provocari si amenajati-va baia asa cum ati visat.