Top 4 dormitoare mereu la moda

Articol vazut de 16173 vizitatori.

Exista un anumit stil de amenajari interioare in dormitor mereu la moda, indiferent ce trenduri sunt in atentia consumatorilor de design iunterior. Sunt acele amenajari contemporane care in timp se schimba doar partial prin cateva artificii de ordin vizual cum ar fi un nou tablou sau rearanjarea mobilierului.

Azi venim cu patru dintre aceste dormitoare care speram sa va fie pe plac.

dorrmitor contemporan

Primul dormitor. Este foarte simplu si in afara de patul multifunctional nu ne atrage atentia nimic. Mobilierul este in culorile maro, negru si alb si se poate integra chiar si in dormitoare vopsite in alte culori precum culoarea portocaliu, bej, sau chiar negru.

dormitor modern 2

Exemplul perfect de dormitor mereu in voga. O mica schimbare a covorasului de langa pat plus inlocuirea tabloului de la capul patului poate da un nou aspect acestui dormitor. Desigur ca si culoarea dormitorului poate fi schimbata iar la final vom obtine un dormitor modern, mereu in trend cu tendintele.

piatra naturala in dormitor

 

Aici avem clasicul dormitor amenajat  cu patul pe mijloc. Ce il face mai special ? In primul rand lambriul din lemn de la capatul patului care poate fi inlocuit oricand cu tapet sau chiar cu faianta tip piatra naturala.

dormitor rosu visiniu

Despre alb si rosu in dormitor s-au scris sute de pagini. Un asemenea dormitor este mereu pe placul nostru iar daca nu ne place il putem oricand schimba in alte nuante cum ar fi alb si negru, alb si albastru etc.