Trucuri pentru o baie feng shui

Articol vazut de 15240 vizitatori.

Feng Shui, motivele pentru care sa amenajam o baie Feng Shui.

Feng Shui este o arta care vine din China ce consta in controlarea deplasarii energiei – apa si aer din sanul caminului dumneavoastra. O arta care are drept scop sa vina cu o stare de bine si cu sanatate pentru membrii casei. Chinezii cred ca aceasta arta vine si cu mai multa prospetime pentru cei care stau in casa.

 De ce sa apelati la principiile Feng Shui pentru baia dvs. Baia este una din cele mai importante incaperi din casa. Si asta deoarece aici se concentreaza o apa care curge. Elementul central al baii este cada. Trebuie sa ii acordati o atentie speciala, trebuie sa o asezati asa cum trebuie pentru ca energiile sa poate circula corect. Iata cateva sfaturi pentru a va relaxa zi de zi in baie pentru a va reincarca bateriile.

Asezati cum cada cum trebuie. Aveti nevoie de o cada cu unghiuri rotunjite pentru a circula mai bine apa. Va veti simti cu adevarat bine aici.

 Nu asezati cada sub o fereastra. O cada asezata sub o fereastra va lasa apa sa fuga, si o data cu ea banii si prosperitatea. Daca nu aveti de ales puneti in fata ferestrei un stor din bambus sau plante cu frunze rotunde.

baie feng

Alegeti cu grija materialele potrivite. Materialele netede trebuie sa fie privilegiate aici pentru a se favoriza circulatia diferitelor fluxuri de energie. Un mobilier lacuit este cel mai potrivit deoarece lasa sa circule corect energia.

 Orientarea geografica a baii. Baia trebuie sa fie orientata inspre nord pentru a veni cu bogatie pentru casa dvs. Trebuie sa fie si la marginea casei pentru a nu inchide circulatia energiei.

Alegeti albastrul drept o culoare dominanta. Veti facilita relaxarea. Este culoarea intelepciunii si a apei. Va va ajuta deci sa va relaxati intr-un port de pace. Aveti grija sa fie mereu ordine aici.

Asadar, stilul Feng Shui in amenajarea poate fi putin complicat insa daca ajungeti sa il intelegeti cat de cat o sa constatati ca are beneficii majore pentru trup si minte. Amenajand o baie Feng Shui o sa beneficiati din plin de aceasta arta ce vine tocmai din China.