In dormitor petrecem majoritatea timpului in care suntm liberi. Stim ca este un cliseu foarte folosit dar la amenajarea dormitorului este nevoie de multa ingeniozitate pentru ca odihna sa fie cat mai placuta. Pe acest site de amenajari am pregatit o galerie cu fotografii dormitoare amenajate pentru toate gusturile incepand de la cateva zeci de modele de dormitoare miciamenajate pentru copii si terminand cu sute de idei de amenajare a dormitoarelor mari amenajate in zeci de culori si combinatii de culori.

Incepand cu anul 2015 modele de dormitoare pt copii, care sunt de obicei mai mici ca suprafata in raport dormitoarele mari, se regasesc in galeria foto ce se actualizeaza zilnic. Dupa cum spun tendintele in amenajari interioare, cele mai potrivite culori pentru dormitoare sunt culorile calde, pastelate, imbinate cu un model de tapet lipit pe unui dintre pereti.

dormitor amenajari modele pozeTot pe site-ul ideiamenajare.ro puteti gasi, in articolele publicate foarte des, cele mai noi modele de amenajari dormitoare prezentate in imagini clare care surprind in detaliu ideea de amenajare folosita. Daca sunteti amator de DIY am pregatit pentru dumneavoastra cele mai interesante tutoriale cu amenajari dormitoare pentru adulti ( tineri, cupluri sau persoane singure) dar si pentru copii ( gemeni, baietei, fetite) . Cele mai multe dormitoare la moda, cu tapet sau la mansarda incepand cu 2015 si inaintand in timp o sa le aflati pe acest website.

Asadar speram ca v-am facut curiosi sa cautati in site tot ce tine despre dormitor si amenajarea acestuia iar daca nu gasiti nimic interesant va mai asteptam si altadata deoarece venim frecvent cu noi idei de amenajare a dormitoarelor, clasice sau moderne, cu bugete mari sau minime, pentru toate gusturile.