8 sugestii de amenajare dormitor modern

Articol vazut de 13017 vizitatori.

Amenajare dormitor Super idei de design interior

In acest articol vom prezenta 8 idei de amenajare dormitor care se potriesc unei mari mase de oameni. Practic, in pozele de mai jos, se regasesc cele mai folosite stiluri de amenajare dormitor in care cu siguranta va veti regasi. Aveti de unde alege dormitorul perfect asa ca sa dam drumul prezentarii.

Primul dormitor prezentat este foarte interesant fiind amenajat intr-un apartament. Peretii sunt zugraviti crem iar tavanul este alb. Lumina naturala isi face loc printr-o fereastra luminoasa acoperita de draperii in nuanta cafelei cu lapte.

Al doilea dormitor este imens. Ideea de amenajare folosita a fost in jurul culorii purpuriu care este o culoare nobila. Un perete de la capatul patului este finisat cu tapet lavabil in nuante de crem cu insertii de trandafiri. Pardoseala este din parchet de mahon iar in centru se afla un covoras cu fir gros si inalt.

Dormitorul al treilea foloseste o idee de amenajare cu culori inchise. Maronul, cenusiul, griul dar si culoarea crem se imbina perfect dand o nota de rafinament acestui dormitor. Nu trebuie sa omitem nici suprafata generoasa a acestui dormitor ceea ce a permis si folosirea atator culori.

 Dormitorul nr 4 se traduce prin simplitate si bun gust. Datorita faptului ca este la mansarda s-a folosit o idee de amenajare dormitor mai putin stralucitoare remarcandu-se doar tapetul de culoare inchisa pe unul din pereti si ferestrele foarte mari ce asigura luminarea pe timp de zi.

Cele 8 sugestii de amenajare dormitor !

dormitor apartament mare dormitor cu tapet purpuriu dormitor maro cu crem mare dormitor mansarda Avansam putin si ajungem la al cincilea model de dormitor care ne lasa muti de uimire. Paraca ar fi un dormitor regal. Din imagine se pare ca se intinde pe toata suprafata unui etaj de casa dar nu este chiar asa. Totusi suprafata de 85 mp al acestuia nu este prea mica!

Numarul sase si numarul sapte sunt doua dormitoare moderne, pretabile in spatii mari, unde lumina naturala joaca un rol crucial in implementarea ideii de design. Deja a devenit un fapt acceptat de catre toti designerii ca dormitoarele din ziua de astazi care se vor a fi „moderne„trebuie sa aiba suprafata cat mai mare.

 

amenajare dormitor tapetat dormitor de matrimonial idei7 dormitor verde idei8 dormitor tapet

In final, a opta idee de decorare dormitor se adreseaza in special dumeavoastra, celui ce cititi acum aici. Meritati un astfel de dormitor modern cu un design light in care culorile calde si lumina artificiala se lasa completate de tapetul de pe pereti care are o stralucire aparte cand lumina reuseste sa patrunda printre draperiile crem de matase.

Aceasta colectie de dormitoare nu este totul. Daca nu ati gasit dormitorul dorit si mai doriti sa vedeti si alte idei de amenajare dormitor va sugeram sa cautati in galeria foto cu dormitoare de pe site.