Bucatarii la comanda

Articol vazut de 16103 vizitatori.

Atunci cand alegi mobilierul pentru locuinta iti doresti ca acesta sa te reprezinte cat mai bine si sa arate exact asa cum iti doresti, ceea ce de multe ori este complicat de obtinut. Cel mai adesea, in ofertele magazinelor de profil gasesti modele prestabilite, care se potrivesc mai mult sau mai putin cu ceea ce iti doresti de fapt.

Este astfel mult mai util sa apelezi la serviciile unui producator care ofera posibilitatea realizarii mobilierului la comanda. Bucataria ocupa un loc central in locuinta, asa ca aspectul acesteia este foarte important. La mobila-ghencea.ro vei putea creea mobilierul de bucatarie pe care ti-l doresti, avand la dispozitie diferite materiale si design-uri.

Dimensiunile reprezinta de obicei o problema destul de mare, intrucat nu toate bucatariile sunt standard si sunt necesare adesea modificari si compromisuri. Atunci cand faci mobila la comanda lucrurile sunt adaptate exact spatiului tau, incadrandu-se perfect si exploatand aspectul decorativ.

Bucatariile la comanda sunt realizate din pal si MDF vopsit sau infoliat, existand un model potrivit pentru fiecare. In acelasi timp, ai la dispozitie o serie larga de corpuri, disponibile pe diferite dimensiuni.

Culorile au un rol decisiv pentru aspectul bucatariei, asa ca este important sa alegi unul potrivit cu asteptarile tale decorative. Iti doresti o nuanta mai inchisa care sa ofere un aspect elegant si usor sobru sau, dimpotriva, o nuanta deschisa care sa puna in evidenta lumina si sa creeze impresia de spatiu mai larg? La mobile-ghencea.ro ai la dispozitie un intreg catalog de culori si combinatii, astfel incat sa gasesti varianta cea mai potrivita pentru tine.

Vei putea personaliza totul in detaliu, avand control chiar si asupra usilor, balamalelor si sertarelor. Toate componentele pot fi adaptate astfel incat sa realizeze functiile pe care le doresti.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pentru a incepe procesul de comanda este important sa masori spatiul si sa te gandesti cum vrei sa dispui chiuveta si aparatura electrocasnica. Iti doresti un sistem de gatit clasic cu aragaz sau unul electric, cu plita si cuptor incorporabile? Cum vei dispune corpurile suspendate? Va trebui sa ai in vedere aceste aspecte atunci cand comanzi mobila.

Intrucat ai nevoie sa fii sigur de masuratori, mobila-ghencea.ro iti pune la dispozitie acest lucru gratuit. Un specialist va veni la tine acasa sa masoare spatiul si sa se asigure ca mobila se va incadra perfect.

In plus, pachetul este complet, asa ca vei beneficia de masuratori, proiectare, transport si montaj gratuite daca te afli in Bucuresti.

Daca vrei sa ai un punct de plecare deja stabilit, te poti inspira din modelele Zebra (click aici pentru a te inspira) si Stefania (click aici pentru detalii modele Stefania). Modelele sunt prevazute cu sertare cu sisteme de amortizare si sunt decorate manual in detaliu. Ambele sunt disponibile pe diferite dimensiuni, putand fi adaptate oricarui spatiu.

Asadar, bucatariile la comanda sunt potrivite pentru cei care vor sa aiba control asupra amenajarii locuintei si nu vor sa ajunga la compromisuri alegand modele standard. Preturile pentru bucatariile de la mobila-ghencea.ro sunt accesibile, iar pachetul este cu atat mai atractiv cu cat include masuratori, proiectare, transport si montaj gratuite pentru Bucuresti. Bucataria ta va fi exact asa cum iti doresti, cu un efort minimal din partea ta.