Chiuveta de bucatarie ideala

Articol vazut de 11810 vizitatori.

Atunci cand vine vorba despre cum alegem chiuveta de bucatarie, ai de ales dintre mai multe materiale: inox, piatra naturala, rasina, dar si noi materiale precum sticla. Dar care este materialul ce ar trebui sa fie privilegiat? Cum sa alegi chiuveta de bucatarie ideala ?

Poti alege in functie de doua criterii simple:

– stilul bucatariei tale – modern, design, trendy sau traditional.

– bugetul pe care esti dispui sa il aloci achizitionarii unei chiuvete.

Dificultatea consta deci in acordarea bugetului cu calitatea estetica. Dar trebuie sa tii cont si de faptul ca unele materiale au defectele lor. Poti gasi niste chiuvete care au acelasi aspect estetic comparabil dar care nu sunt din acelasi material. Trebuie deci sa tii cont si de particularitatea materialului.

Chiuveta din inox este cea mai abordabila. O chiuveta in inox nu este foarte scumpa. Este una din cele mai abordabile. Este igienica, este usor de curatat si este foarte rezistenta. In plus este si estetica si se potriveste cu toate stilurile de bucatarie. Este materialul cu care nu ai cum sa dai gres.

Chiuveta din rasina sintetica este si ea foarte abordabila, sunt disponibile mai multe stiluri si culori si este aproape la fel de rezistenta ca si granitul.

chiuveta bucatarie rasina

Chiuveta din ceramica– traditionala sau moderna. Chiuveta traditionala din ceramica a stiut cum sa se adapteze noilor tendinte. Sunt disponibile mai multe culori- alb, bej sau negru dar si mai multe dimensiuni.

Chiuveta din granit – robustete si eleganta. Chiuveta din granit este in tendinte, este naturala si rezistenta, dar si disponibila in mai multe culori. Ofera un aspect natural si autentic si se integreaza in bucatariile traditionale dar si in cele moderne.

chiuveta de bucatarie din granit

Chiuveta din sticla – inovatie si eleganta. Un material foarte rezistent atat la socuri si lovituri cat si la zgarieturi. Se potrivesc de minune cu bucatariile moderne si elegante si vor veni cu o nota de originalitate.

Asadar te-ai hotarat ce chiuveta de bucatarie ti se potriveste ?