Decor pereti interior pentru un aspect rustic

Articol vazut de 11864 vizitatori.

As dori sa stiu ce se poate pune pe peretii din beton a unei camere ( in interior) ca sa ii ofere un aspect rustic (in afara de faianta ). Mentionez ca aceasta camera are rolul unei sufragerii, are geamuri mari, termopane din lemn de cires. In trecut a fost terasa, insa prin modificarile suferite s-a transformat intr-o mica sufragerie. Va multumesc !

Pentru a implementa stilul rustic in amenajari interioare este nevoie doar de imaginatie. Imaginati-va cum ar fi aratat acum 100 de ani camera dumneavoastra. Ce ar fi decorat-o pentru a avea un aspect rustic? Nu cred ca ar fi fost faianta pe pereti. Sa placati faianta cu imitatie rustica nu inseamna decat ca doriti sa copiati stilul rustic.

Folositi lemn brut, finisat grosolan si lacuit cu lac incolor ori vopsit cu pensula in culoarea alb. Incercati sa asezati pe peretele respectiv un cuier sau o etajera din lemn. Daca doriti ca sa imbracati peretele nu ar fi bine ca pana la jumatate sa il placati cu piatra naturala de rau sau din munte? Si de la jumatate in sus nu ar fi bine sa dati cu var stins, din acela de se da cu bidineaua?camera cu aspect rustic foto

In fotografia atasata articolului cred ca am aratat mai mult decat suficient pentru amenajarea unei camere, in cazul dumneavoastra a unui living room, cu aspect rustic.

Toate cele bune si va mai asteptam pe www.IdeiAmenajare.ro