O bucatarie colorata – idei pentru a veni cu mai multe culori in bucatarie

Articol vazut de 14628 vizitatori.

Vrei sa vii cu mai multa culoare la tine in bucatarie? Roz, verde, galben, albastru… bucataria colorata este trendy, este acidulata, fresh sau extravaganta. Intre dulapurile de bucatarie vopsite cu cele mai frumoase culori, un blat colorat sau niste pereti in niste culori vii iata cateva idei de bucatarii colorate care te vor binedispune de fiecare data.bucatarie colorata - bucatarie trendy - culori in bucatarieBucataria albastra colorata si grafica. Peretii de la bucatarie pot deveni extrem de grafici si moderni datorita unor desene geometrice si culorii albastre. Un motiv vizual care asociaza albastru laguna cu cel turcoaz este ideal pe post de perete accent.bucatarie albastra - bucatarie colorataVopeste dulapurile de bucatarie in roz. Iata o alegere indrazneata dar trendy. Dar pentru a nu obtine un efect de bomboniera, mizeaza pe un blat negru si pe peretii din jur negri. Vei crea o ambianta foarte frumoasa si echilibrata.bucatarie roz - bucatarie neagraUn perete rosu in bucatarie. Pentru o bucatarie cu aspect atemporal si contemporan niste dulapuri de bucatarie cu linii minimaliste si cu tonuri naturale si un perete in culori vii precum rosul, galbenul sau albastrul sunt cea mai buna alegere.

bucatarie rosie - bucatarie modernaO faianta in culori vii pentru cea mai frumoasa ambianta. Faianta in culori vii este ideala pentru a veni cu mai multa culoare la tine in bucatarie fara sa te aventurezi intr-un total look colorat. Un rezultat fresh, subtil si contemporan.

O bucatarie cu dulapuri albe lacuite si culoare pe pereti. Dulapurile lacuite in nuante de alb sunt ideale deoarece poti veni cu mai multa culoare in bucatarie fara sa risti prea mult. Cu stralucirea sa alba si imaculata, albul invita si sublimeaza orice culoare de pe perete.

 O ambianta a anilor ’50. Poti veni si cu o ambianta retro la tine in bucatarie prin intermediul unor culori primare si a unor patratele de faianta.

 O bucatarie in culori acidulate va veni cu o prospetime totala. Un blat de culoarea antracitului va echilibra totul.