Scaune pentru casa ta- ce modele alegem?

Articol vazut de 12305 vizitatori.

Atunci cand te afli acasa, este important sa te poti relaxa in totalitate, astfel incat sa te bucuri pe deplin de confortul locuintei in compania celor dragi si sa iti incarci bateriile pentru munca. O mare perioada din timpul petrecut in casa este cel in care stai asezat, fie ca este vorba de masa din bucatarie sau living, biroul de lucru sau de spatiile de relaxare. Scaunele ocupa astfel un rol foarte important, fiind responsabile atat de designul locuintei, cat si de confortul tau. In momentul actual, ai la dispozitie o gama foarte larga de modele, potrivite pentru diferite stiluri, pornind de la cel clasic si pana la cel minimalist sau chiar avangardist. Sa luam pe rand spatiile in care ai nevoie cel mai des de scaune.

Primul dintre acestea care apare in gand este bucataria. Intreaga familie foloseste aceste scaune, asa ca merita sa investesti in unele de calitate si care sa aiba o rezistenta destul de mare, intrucat vor fi folosite zilnic de cateva ori. Dupa cum spuneam si inainte, in momentul actual ai la dispozitie o serie intreaga de stiluri si culori. Daca atmosfera dorita de tine este una clasica, atunci opteaza pentru modele in culori neutre precum negru, maroul sau bejul. Tine insa minte faptul ca poti face un pas curajos si sa imbini un design mai aparte cu o culoare clasica, astfel incat sa obtii atmosfera dorita fara sa cazi insa in banalitate. Scaunele cele mai confortabile sunt cele cu sezutul din burete. Alege un model precum BUC 133 sau BUC 131 care au astfel de sezut confortabil si spatarul decupat in diferite forme si acoperit cu piele ecologica. Daca iti doresti un scaun care sa aiba si spatarul din burete, atunci alege un model precum BUC 231 sau BUC 263. Daca iti doresti o bucatarie nonconformista, atunci alege scaune in culori puternice sau cu design nonconformist, asa cum este si BUC 229.

In ceea ce priveste living-ul, poti opta pentru scaune care sa semene cu cele de bucatarie ca design daca servesti masa in aceasta camera sau pentru scaune cu aspect mai formal sau mai aparte, precum BUC 232  sau ABS 119. Daca ne indreptam spre spatiul de lucru, aici lucrurile necesita o atentie ceva mai deosebita, intrucat trebuie sa te asiguri ca ai un scaun care sa iti ofere o postura corecta si, in acelasi timp, un confort potrivit. Totodata, iti vei dori un model care sa se incadreze in designul camerei si care sa reflecte personalitatea sau functia ta. Optiunile sunt din nou variate, putand opta pentru modele cu roti sau fixe, modele directoriale sau mai putin formale si chiar si modele cu functii de masaj. Daca tii in mod special la controlul posturii, atunci este potrivit sa alegi un scaun cu posibilitati multiple de ajustare. Un astfel de model este si OFF 911. Acesta permite reglaje la nivelul sezutului, tetierei si bratelor. Poti regla astfel balansul in fata sau in spate, blocarea balansului, inaltimea sezutului, sincronizarea intre sezut si spatar, inaltimea bratelor etc. Daca doresti un scaun cu masaj, OFF 933 este un model cu cinci programe cu intensitate reglabila si alcatuit din piele ecologica, avand un aspect elegant, aceste scaune sunt foarte des folosite si ca saune birou.

Asadar, alegerea scaunelor din locuinta merita toata atentia ta, de calitatea acestora depinzand confortul tau si al familiei.