Tapet pentru baie. Tendinte

Articol vazut de 12061 vizitatori.

Baia este incaperea din casa in care cel mai adesea peretii sunt reci si nu sunt decorati atat de interesant. Dar baia este locul cel mai important din casa. Sa folositi tapet pentru baia dvs este posibil, cu conditia sa alegeti un tapet adaptat acestei incaperi.

Un tapet pentru baie – jucati-va cu nuantele. In unele apartamente sau case baia este cel mai adesea de dimensiuni mici si ne-ar placea sa facem ceva pentru a obtine un spatiu mai mare. Tapetul pentru baie va ajuta in acest caz si poate sa vina cu un efect de profunzime pentru baia dvs:

– combinand diferite tonuri

– facand sa coabiteze un perete in culori deschise cu un altul intr-o culoare mai inchisa

 Diferitele ambiante cu tapet pentru baie.

In functie de stilul interiorului  toate decorurile sunt posibile:

– natural, cu un tapet care imita lemnul sau piatra, in culori cat mai natur.

– sic si sobru cu un tapet care imita pielea, lemnul si care imbina nuantele deschise cu cele inchise.

– tonic – cu un tapet in culori vii, cum ar fi rosul, care vine cu cel mai frumos efect.

tapet pentru baie modele

Si chiar daca accesoriile sau echipamentul din baie nu sunt noi, tapetul asociat asa cum trebuie in baie va veni cu un nou suflu pentru baia dvs, o va inunda de culoare si de prospetime si va infrumuseta si inveseli diminetile.

Puteti miza pe un stil zen in baie, cu un tapet care va duce cu gandul la o insula tropicala, la o cascada sau la o laguna. Un degrade de gri sau de bej este ideal pentru cea mai eleganta baie. Cele textura vor veni cu o ambianta unica. Tapetele cu motive vin cu mai multa culoare pentru baia dvs si creeaza o ambianta unica.