Idei iluminare baie

Articol vazut de 14550 vizitatori.

Este foarte important sa alegeti asa cum trebuie piesele de iluminat din baie. Asta pentru a evita sa va taiati atunci cand va barbieriti sau cand  va machiati,  de exemplu. Iluminatul este esential si pentru a crea ambianta, o ambianta dinamica dimineata si relaxanta seara. Iata cateva sfaturi pentru a face cele mai bune alegeri de corpuri de iluminare baie.

 Care sunt cele mai potrivite corpuri de iluminat pentru baie? In baie nu avem mereu aceleasi nevoi in termeni de iluminat. Pentru un dus un iluminat general este de ajuns. Aici poate fi vorba despre o plafoniera mai clasica, de niste spoturi daca incaperea este in mod natural mai intunecoasa.

Dar daca vine vorba despre barbierit, despre machiaj sau despre punerea lentilelor, aveti nevoie de un iluminat « tinta » si puternic. Pentru asta o aplica sau un sistem de spoturi pe deasupra oglinzii sunt cele mai potrivite.

 Un alt stil, o alta ambianta. Seara cand faceti baie, o lumina intima, mai blanda, mai relaxanta, este cea mai potrivita. Poate ca preferati simpla prezenta a lumanarilor.

idei iluminare baieCateva trucuri si sfaturi. Pentru iluminatul general, o idee buna ar fi sa variati intensitatea luminii. Dimineata pentru a va trezi cat mai bine aveti nevoie de o lumina puternica. Seara, o lumina mai relaxanta este cea mai potrvita.

Ideal ar fi sa plasati o sursa de lumina sus si, de fiecare parte a oglinzii, de asemenea. Veti elimina astfel zonele de umbra de pe fata. Pentru o iluminare baie cat mai buna si pentru a face si economii, ganditi-va si sa alegeti niste lampi fluorescente care nu consuma mult sau becurile LED care sunt extrem de puternice. Puteti alege si unele corpuri de iluminat special concepute pentru zonele umede din casa. Aveti garantia unui iluminat fiabil si durabil in acelasi timp.