Alegere gresie si faianta baie

Articol vazut de 113942 vizitatori.

Buna ziua!
Intr-o baie de 6 metri patrati (2.40 x 2.50) este potrivit sa se foloseasca faianta de dimensiuni 298×598 mm si gresie de dimensiuni 448 x 448 mm in nuante deschise (crem), sau ar da impresia de o baie foarte mica?
Multumesc!
Nu stiu daca e permis si sper sa nu deranjeze..la link-ul urmator puteti vedea modelul de gresie si faianta care as vrea sa il folosesc: http://www.ceramika-arte.pl/kolekcja/en/109/Onyx

baie crem mica gresie si faianta

Buna ziua,

Este foarte frumos modelul de baie ales. Doar ca va trebuie un spatiu cel putin dublu pentru a-l implementa, ceea ce nu aveti. Daca tineti mortis sa mergeti pe aceasta nuanta trebuie sa adaugati in modelul de gresie o pata de culoare si in punctele strategice ale baii cateva decoruri. Nu trebuie mai mult de un decor pe perete pentu a oferi ochiului un punct de stabilitate. In caz contrar baia dvs mica ar da nu neaparat impresia de o baie mica cat ar parea o baie fara viata in care cine intra este debusolat complet din cauza culorii crem.

Asadar inserati subtil cateva elemente de venghe. Daca doriti puteti veni cu pata de culoare prin prisma obiectelor de mobilier de baie, rama oglinda, capac vas wc, corpuri de iluminat.