Combinatii de faianta in doua culori la baie

Articol vazut de 119706 vizitatori.

Sa vedem care sunt cele mai populare combinatii de faianta pentru bai

Baia este o incapere in care iubim sa ne relaxam dupa o zi lunga la munca sau in week-end. Este deci extrem de important sa ii acordati o atentie particulara. Tendinta bicolora este cea care vine atat cu o ambianta cat si cu una pop. Pentru a va inspira, va spunem cum sa va jucati cu nuantele in baie.

Alb si negru. Un mare clasic al decorului, acest duo functioneaza de minune mereu in orice incapere. O baie in alb si negru este extrem de sic. Nu-i asa?

baie negru alb

 

Turcoaz si alb. Chiar daca asocierea de turcoaz si de maro nu mai este de actualitate, asta nu inseamna ca trebuie sa lasati deoparte aceasta culoare. Folosit la accesorii intr-o baie in nunte deschise va arata foarte bine.

Lemn deschis si alb. Lemnul deschis la culoare este foarte in tendinte si vine cu mai multa caldura pentru interior. In baie creeaza o atmosfera de bine. O baie in astfel de nuante este ideala pentru relaxare.

Verde menta si alb. Verdele menta continua sa ne seduca. Ideal pentru baie, se potriveste de minune cu albul si cu cateva tuse de galben.

 

Albastru ciel si albastru electric. O incapere va primi mai multa forta daca va jucati cu niste culori mai vii precum albastrul electric. Adaugati si o nuanta mai deschisa de albastru ciel pentru mobilier pentru a obtine un contrast minunat.

combinatii de faianta baie albastra

Lemn inchis la culoare si alb. Lemnul si albul se pot combina la infinit. Intr-o baie alba imaculata, mobilierul in nuante inchise va incalzi atmosfera.

Rosu si alb. Un duo minunat nu numai pentru bucatarie. Privilegiaza insa mai mult nuanta de alb pentru mobilier si lasa rosul pentru faianta.

combinatie faianta rosu alb baie

 

Taupe si alb. Mobilierul de un alb imaculat si peretii intr-o nuanta naturala de taupe vor veni cu o ambianta zen pentru baia ta.

faianta baie alba

 Verde si alb. O combinatie ideala pentru o baie care ne duce cu gandul la natura.

baie verde cu albSi mai sunt cateva combinatii de faianta ideale pentru amenajarea baii pe care le vom prezenta intr-un alt articol. Pentru modele de bai amenajate in zeci de stiluri si in zeci de combinatii va invitam sa vizitati galeria foto a site-ului www.IdeiAmenajare.ro