Amenajare baie cu marmura

Articol vazut de 15594 vizitatori.

 Material de calitate care ii face pe toti sa viseze, marmura este cea care sublimeaza baia pentru placerea ochilor. In versiune all-over, accesorii sau chiuveta, exista mai multe variante pentru baie, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Va venim in ajutor cu cateva idei care sa te inspire in cazul in care doriti sa amenajati o baie cu marmura.

 Accesoriile din marmura. Accesoriile din marmura ii vor seduce pe toti. In jurul cazii sau in jurul chiuvetei vor veni cu un aer sic pentru incaperea dvs.

Panourile din marmura. Panourile de marmjura in format XXL stiu cum sa redea unei bai toata modernitatea si eleganta de care are nevoie.

Chiuveta din marmura. Pus in valoare de un al doilea element cu motive, cum ar fi pietricelele, lavoarul din marmura inchisa se potriveste de minune cu o baie care are un decor mai original. Va puteti juca apoi cu accesoriile si sa le alegiti in nuante de violet pruna si negru. Un mobilier din lemn va pune cel mai bine chiuveta in valoare.

baie cu marmura si granit

 O marmura care ne duce cu gandul la un hotel. Trebuie sa va inspirati de peste tot. Iata secretul unui decor cat mai reusit. Si de ce nu de la un hotel? Va puteti juca cu codurile de aici si sa dispuneti in baie in mod delicat niste accesorii, totul pe un fundal de marmura.

Marmura in stil baroc. Intr-o baie cu marmura decorata in stil retro sau baroc marmura devine surprinzatoare. Materialul tau preferat este cel care degajeaza spatiul, maresete volumele si redefineste stilul. Alege si o lustra originala ape care sa o armonizezi cu stilul oglinzii.

amenajare baie cu marmura

 Marmura si lemnul. Marmura arata minunat alaturi de un mobilier in nuante deschise. Va deveni centrul incaperii si va atrage imediat privirea.

Marmura minimalista. Negru, gri, alb… nu foarte original, dar extrem de elegant si contemporan datorita unui mobilier foarte bine ales, dar si datorita marmurii si a accesoriilor.

Deci va doriti o baie cu marmura, dupa toate cate ati citit mai sus? Daca da va uram succes in amenajarea baii. Daca mai cautati si alte stiluri de amenajare baie va propunem sa vizitati galeria foto a acestui site. Cu siguranta, printre sutele de bai, veti gasi si baia mult visata.