Trei modele de bai pentru copii

Articol vazut de 17958 vizitatori.

Sa amenajam baia copiilor. Modele de bai pentru copii

Copiii sunt speciali iar gusturile lor in materie de amenajari interioare nu se discuta. Astfel ca ei doresc bai amenajate in alte culori decat am prefera noi, oamenii maturi. Copiii vor in baie culori vii, placi de faianta lucioasa colorata in culori cat mai vesele, cu imprimeuri din desenele animate cu personajele prefarate etc. Deci, copiii vor bai vesele. Mai jos prezentam trei idei de amenajare a baii pretabile pentru copii.

Cele trei bai pentru copii in toata splendoarea

Prima baie prezentata este potrivita pentru fete. Este o baie mica dar care nu creeaza aceasta impresie. Modelul de faianta ales se intretine foarte usor ceea ce este un avantaj evident, doar stim cum sunt copiii. De fapt cand amenajam bai pentru copii intretinerea modelului de faianta ar trebui sa fie prioritara chiar daca modelul este mai scump.

idei bai pt copii

 

Urmatoarea baie pentru copii este foarte vie. Verdele electrizant combinat cu albastrul spalacit dau o nota de unicitate acestei bai. Potrivita pentru gemeni, aceasta baie verde cu albastru se poate amenaja simplu si cu costuri nu prea mari.

modele bai pentru copii verzi

Si in final iata si cea mai frumoasa baie pentru copii.

baie albastru alb verde

Potrivita pentru baieti si fete, cu faianta pe care sunt lipite stickere cu animalute, acest model de baie amenajata special pentru copii este foarte special.