Superbe sunt aceste 6 idei design baie

Articol vazut de 15401 vizitatori.

Care idei design baie sunt potrivite pentru baia dvs? Oare ce ar putea caracteriza cel mai bine o baie? Nu stiti? Va spunem noi > Armonia culorilor si zenitudinea.

Daca sunteti in pana de inspiratie in momentul in care vreti sa renovati baia va dam un sfat. Nu intrati in panica deoarece va venim in ajutor cu cateva idei pentru a crea o baie atat zen cat si design. mai jos va spunem si care sunt cele sase(6) idei design baie de retinut pentru a reusi. Va veti regasi cu siguranta inspiratia si va veti amenaja spatiul de relaxare cu bun gust.

baie2 (1)

Ideea numarul 1 – amenajati o mica estrada foarte trendy si deco. Intr-o baie, 3 scari elegante din lemn deschis vor seduce pe toata lumea. Sunt ideale pentru a va simti zen, calm si relaxat cand intrati in baie. Scarile va permit si sa le decorati asa cum doriti. Le veti adora.

Ideea numarul 2 – optati pentru un mobilier de baie design. Adica pentru un mobilier cu linii minimaliste, design si stralucitoare. Alegeti un mobilier cu un design epurat si in niste nuante de pastel elegante.

Ideea numarul 3 – instalati in baie o oglinda mare. Daca spunem o baie design, trendy, demna de acest nume, spunem si o oglinda mare pe perete. O oglinda mare este ideala pentru a mari visual incaperea si pentru a-i conferi in acelasi timp mai mult volum.

baie (4)

Ideea numarul 4 – adaugati cel mai pufos si cel mai moale covor. Si pentru a intari atmosfera cosy din incapere nimic nu se compara cu un covor pufos. Un covor moale asortat cu peretii incaperii si cu mobilierul va veni pentru baie cu ambianta sa garantata.

 Ideea numarul 5 – aseazati in baie un puff deco. Este atat estetic cat si cosy. Este perfect pentru a aseza pe el prosopul, hainele sau cartile. Se integreaza foarte bine in decor si il sublimeaza.

baie mica rosu alb

Ideea numarul 6 – daca aveti o baie mica este recomandat sa aseazati faianta orizontal. Braurile dese, de dimensiuni reduse, de culori diferite, sunt ideale pentru a mari vizual spatiul. Mai multe idei design baie se afla in galeria foto cu bai.