Cum alegem faianta pentru bai mici

Articol vazut de 135112 vizitatori.

Faptul ca avem o baie mica nu ar trebui sa ne intristeze ci ar trebui sa incercam sa cautam idei de amenajari bai mici pe care sa le punem in practica pe baia noastra mica. Astazi veti vedea cum se poate transforma o baie daca este pusa in valoare printr-un model de faianta adecvat.

Cand alegem faianta pentru bai mici optiunile de aranjare sunt limitate si de multe ori nu o putem placa la fel cum este ea aranjata in poza sau in sugestia de prezentare. Iata de ce trebuie sa tinem cont cand cumparam si placam faianta intr-o baie mica:

modele faianta pentru bai mici

-Putem folosi maxim doua culori de faianta si cateva decoruri

– Braurile de faianta le putem folosi doar daca sunt placate vertical si in acest caz trebui sa renuntam la decoruri

-Cand placam faianta o putem face si vertical dar si orizontal insa este importamt ca nuanta mai inchisa sa fie placat jos

-Obiectele sanitare trebuie sa fie albe si de dimensiuni reduse pentru a nu incarca spatiul

-Modelul de faianta pentru bai mici nu poate fi format din placi mari. Se recomanda faianta de maxim 40 cu 20 cm

– Manopera trebuie sa fie ireprosabila deoarece intr-o baie mica se observa mult mai repede eventualele defecte

Asadar o baie mica poate fi amenajata sa fie eleganta si cu putin efort poate parea mai mare. Ramane insa problematica alegeriii culorilor. Aici este indicat sa nu folositi culori stridente si nici foarte inchise. De exemplu puteti folosi in loc de faianta neagra un model de faianta gri, in loc de faianta galbena un model de faianta crem iar in loc de faianta verde un model mai deschis.

faianta baie negru alb

Iluminarea unei bai mici se face de obicei doar artificial asa ca este foarte bine daca veti folosi becuri cu lumina calda in detrimentul neoanelor sau becurilor ecologice cu lumina rece.

Acestea fiind spuse speram ca v-am luminat asupra a ce model de faianta pentru bai mici sa alegeti. In continuare adaugam fotografii cu bai aici.