Parchet in baie – Este in voga ?

Articol vazut de 14354 vizitatori.

Am zis-o ca si intrebare insa in cativa ani este posibil sa devina o constatare faptul ca se poarta parchet in baie.

Pe vremuri, gresia era cea care imbraca podeaua din baie. Dar a venit vremea sa schimbam obiceiurile noastre decorative si sa instalam de acum inainte parchetul si in baie. Masiv sau stratificat, cu un aspect invechit, brut sau modern, parchetul este cel care isi imprima stilul in decorul baii. Si daca tot montai parchet in baie sa vedem si ce fel de parchet s-ar potrivi.

 Un parchet din Teck. Parchetul din Teck este ecologic si durabil, este rezistent. Mai gri decat verisorul sau bambusul, teckul este considerat a fi un lemn pretios. Daca vrei sa vii cu o nota de exotism pentru baia ta, parchetul din Teck este cel pe care trebuie sa mizezi.

 Un parchet din lemn natural. Parchetul din lemn naturl este ecologic si reprezinta o alternativa interesanta la parchetul traditional.

Un parchet gri. Pentru o atmosfera minunata pentru baia ta, parchetul gri din stejar mineral este cel care va veni cu o tusa naturala, linistitoare si autentica pentru baie. Si este si 100% rezistent la apa. Asadar se duce de rapa mitul ca ca nu e bine sa pui parchet in baie ca se umfla.

 Un parchet pentru incaperile umede. Parchetul Navylam este ideal pentru piesele umede si vine cu caldura si cu nobletea lemnului. Un parchet care va intari latura exotica si calduroasa a baii tale.

O podea din vinil care imita parchetul. Un confort remarcabil, o eleganta de necontestat si o facilitate in folosire evidenta. Vei fi sedus cu siguranta.

 Un parchet din bambus. Venit drept din tropice, parchetul din bambus vine cu o nota exotica pentru baie si cu un aer de vacanta. Cu un finish de caramel este perfect pentru o baie natur.

model de parchet in baie

 Un parchet stratificat. Deoarece baia este o incapere naturala prin excelenta, unde iti place sa te relaxezi dupa o zi mai lunga, prchetul din lemn stratificat este ideal. O mare varietate de culori si tipuri de lemn pentru orice stil si gust.

Un parchet masiv. Cel din pin, mesteacan sau stejar vine cu o ambianta minunata pentru baie.

Deci, dintre atatea tipuri de parchet, credeti ca ati fi dispus sa montati parchet in baie in detrimentul gresiei?