Culoarea negru folosita la decorarea baii

Articol vazut de 14224 vizitatori.

Decorarea baii cu culoarea negru incepe sa ia amploare!

Cada, dus, chiuveta, vas WC, mobilier… Negrul este din ce in ce mai disponibil pentru baie. Dar cum sa il pui cat mai bine in valoare pentru a nu intuneca prea tare baia? Iti venim in ajutor cu cateva sfaturi.

Destul de usor de integrat in baie, fie prin intermediul obiectelor sanitare sau al podelei sau chiar al peretilor, negrul nu trebuie sa iti provoace teama. Acesta reuseste in baie paradoxul de a fi atat discret cat si prezent, oferind niste spatii mai sobre dar pline de caracter.

amenajarea baii cu negru

Cu alb- un stil clasic dar extrem de sic. Negrul si albul au  facut mereu casa buna in baie. Mai ales datorita modelului de faianta sau gresie tip tabla de sah. Un model care evoca stilul retro dar care devine foarte design alaturi de un mobilier mai modern. Modelul tip tabla de sah lasa locul insa unor modele mai simple, mai putin grafice dar la fel de decorative. Contrastul dintre alb si negru vine cu cel mai decorativ efect.

Cu bej sau cu gri – un efect foarte contemporan. Negrul asociat cu gri sau cu bej este cel care incalzeste incaperea. Este si cel care relaxeaza. Ambianta devine extrem de contemporana si ramane eleganta in acelasi timp.  Peretii si solul ar trebui sa aiba aceleasi tonuri sau chiar aceleasi model pentru a crea un efect propice pentru relaxare.

decorarea baii cu negru

Negrul pentru mobilier si pentru obiectele sanitare arata minunat alaturi de peretii in nuante de gris au bej. Un strop de rosu vine cu un efect mai cald.

Cu rosu- un amestec mai degraba exploziv. Rosul si negrul formeaza un cuplu exploziv si teatral. Este ideal fie pentru stilul retro, fie pentru un stil mai minimalist sau sobru. Sau un stil care prefera fanetzia barocului rigorii modernitatii.