Elemente definitorii pentru o baie sic

Articol vazut de 15910 vizitatori.

Pentru a incepe ziua cu eleganta, trebuie sa mizezi pe o baie ultra sic cu linii simple si pure, cu cele mai frumoase efecte de materiale si cu niste culori care sa puna in valoare mobilierul. Iata ce inseamna o baie sic.

Niste culori in tendinte. Intr- o baie, culorile mai neutre sunt cele care vin cu o latura mai sic si mai simpla pentru incapere. Trebuie sa mizezi pe un moblier alb si lacuit care sa se opuna griului de pe pereti. Elementele cromate si o cabina de dus eleganta sunt alte elemente pe care trebuie sa mizezi.

Un spirit sic si glamour. Pentru ca o baie sic sa fie si destul de feminina, poti miza pe un mozaic gri foarte stralucitor. Mobilierul cu linii contemporane cu o culoare feminina precum violetul este si el cea mai buna optiune.

O ambianta zen si grafica. Pentru o baie sic trebuie sa mizezi si pe o baie in culori neutre care va veni cu o latura zen pentru incapere. Mobilierul simetric in nuante de alb va crea o ambianta grafica.

Albul pus in valoare de negru. Si baile mai mici au dreptul la o ambianta mai sic. Trebuie sa mizezi pe alb pentru a da senzatie de incapere mai mare si trebuie sa subliniezi totul cu tuse de negru elegant.

amenajare baie sic

Negru si lemn. Pentru o baie sic si eleganta mizeaza si pe niste nuante mai profunde pe pereti cu gri inchis si cu un beton putin mai deschis pentru podea. Totul va fi pus in valoare de un mobilier din lemn cu un lavoar alb.

Retro si contemporan. Intr- baie sic poti amesteca si un mobilier minimalist si design cu o fereastra sau cu o cada mai retro. Griul va veni cu un aspect atemporal pentru incapere.