Amenajarea baii in culori vii si puternice

Articol vazut de 123196 vizitatori.

Culorile vii si puternice sunt cele care vin in baie pentru ca aceasta incapere sa fie plina de veselie. Culorile vii sau pastelate isi gasesc astfel locul lor bine meritat atat pe mobilier cat si pe faianta sau gresie. Pentru a va inspira, spunem in acest articol care culori se folosesc pentru o baie in tendinte.

Amenajarea baii in diverse culori vii. Sugestii de amenajare.

Galben pentru pereti. Pentru a dinamiza si pentru a colora peretii din baie nimic nu se compara cu galbenul care evoca soarele. Se potriveste de minune cu albul.

Un duo de culori vii. Pentru a veni cu un aer glamour si colorat pentru baia dvs, puteti miza pe un duo de culori forte precum violetul si rosul. O culoare pentru pereti si alta pentru piesele de mobilier. Accesoriile in aceleasi culori se vor armoniza perfect cu ambianta.

baie in culori vii

Rozul pastelat. Nuantele de pastel sunt foarte in tendinte. O baie cu un dragut roz pudrat va feminiza incaperea inveselind-o in acelasi timp.

 Un total look pastelat. Daca vreti sa va jucati cu pastelurile in baie puteti miza pe diferite culori de faianta, in nuante de albastru deschis, galben sau roz.

 Alb si albastru. Un duo de culori care va duce cu gandul la mare.

Un total look albastru. Albastrul se potriveste atat cu peretii cat si cu mobilierul. Doar podeaua sa ramana alba.

Un patchwork de culori. In baie va puteti juca si cu un patchwork de culori intr-o maniera originala. Va va inveseli baia si in plus nuantele de albastru, verde, taupe si gri vor crea cel mai tonic decor.

Variante de verde. Pentru o baie dinamica, se mizeaza pe verde. Mai multe nuante de verde vin cu mai multa originalitate. Un verde pal merge de minune cu un verde mai puternic.

 Pete de turcoaz. Pentru perdeaua de la dus, prosoape sau covoare, turcoazul este culoarea ideala pentru baie.

 Un perete portocaliu. Sa nu va fie teama sa puneti in valoare baia cu cele mai vii culori. Portocaliul pe un perete va va binedispune.