Sa amenajam bucataria in stil modern

Articol vazut de 14750 vizitatori.

Astazi o sa vedem cateva avantaje care ne pot convinge sa amenajam o bucatarie moderna. Va atragem atentia sa nu faceti confuzia intre bucataria in stil modern si bucataria in stil contemporan. Sunt stiluri de amenajare diferite.

Cu originalitatea sa, cu designul sau epurat sau cu materialele sale contemporane, bucataria in stil modern nu are cum sa nu iti placa. Alegand o bucatarie in stil modern vei alege si un spatiu extrem de agreabil, estetic si functional.

Bucataria in stil modern, o ambianta conviviala. In sanul vietii de familie sau a vietii sociale o bucatarie in stil modern este un veritabil atu pentru o casa. Mai intai o bucatarie in stil modern este deschisa inspre sufragerie si iti permite sa ramai in contact cu toata familia sau cu toti invitatii. Cel mai adesea, bucataria in stil modern are si o insulita care pe langa utilitatea sa pe post de bar, loc de luat masa sau de preparat masa, se poate transforma intr/un loc privileagiat de a bea o cafea sau de a face temele.

Bucataria in stil modern este eleganta si stilata. Din punct de vedere estetic, bucataria in stil modern prezinta unele linii minimaliste, pure, intr-un spirit sic si sobru. Foarte bine ancorata in tendinte, selectia culorilor, limitata la trei nuante se inscrie in perfecta armonie cu materialele alese- inox, aluminiu, beton. Acestea pot sa fie insa combinate cu niste materiale mai traditionale precum lemnul, pentru a se crea o perfecta armonie. Efectul va fi unul foarte modern.

oderna

Stilul poate fi sublimat apoi de elementele de iluminat suspendate, de spoturile incastrate, care ocupa un rol central in materie de decoratiuni.

 Bucataria in stil modern este practica si ergonomica. Pe langa aspectul sau primitor si rafinat, bucataria moderna dispune si de un spatiu si de o aranjare care sunt optimizate si care se gandesc la confortul si la siguranta celor care il folosesc.

 O bucatarie in stil modern este extrem de personalizabila. Toate spatiile, chiar si cele mai mici, pot beneficia de avantajele sala pentru un rezultat unic.