Cum sa alegem un cuptor de bucatarie

Articol vazut de 13481 vizitatori.

Iata ca a venit timpul sa vedem cum se alege un cuptor de bucatarie

In bucatarie puteti alege sa ascundeti cuptorul in mobilier, metoda cea mai folosita si recomandata dealtfel, sau puteti  lasa la vedere. Dar daca alegeti sa il lasati la vedere, trebuie sa tineti cont de faptul ca acesta trebuie sa se adapteze cu stilul bucatariei, pentru ca incaperea sa fie cat mai armonioasa. Astazi va venim in ajutor cu cateva sfaturi utile.

modele cuptor de bucatarie inox

Un cuptor de bucatarie cromat pentru o bucatarie alba. Daca aveti o bucatarie alba dar mai aveti si unele elemente cromate, un cuptor cromat va iesi cel mai bine in evidenta. Se va potrivi de minune cu frigiderul, cu hota sau cu chiuveta.

Un cuptor pentru o bucatarie gri. Intr-o bucatarie in nuante de gri si negru cuptorul trebuie sa aiba cam aceleasi finisaje. Se va integra in pesajul din bucatarie.

Un cuptor pentru o bucatarie pop. Daca nu va este teama sa folositi culoarea in bucatarie puteti miza in acest caz pe un cuptor din inox care se potriveste de minune cu orice culoare.

Un cuptor cromat pentru o bucatarie contemporana. Pentru o bucatarie contemporana inoxul este ideal. Acesta pune aici accentul pe modernitatea incaperii si merge de minune cu un mobiler alb si gri.

Un cuptor pentru o bucatarie alba. Pentru o bucatarie alba si din lemn, cuptorul alb este cel mai potrivit. Va pune foarte bine in valoare puritatea liniilor.

Un cuptor pentru o bucatarie in alb si negru. O bucatarie grafica se joaca cu nuantele de alb si negru. Cuptorul trebuie sa faca la fel. Manerul alb il va face sa iasa cel mai bine in evidenta pe un fundal negru.

Un cuptor pentru o bucatarie scandinava. Lemnul si albul au ca rezultat o bucatarie foarte in tendinte. Albul se va potrivi de minune cu blatul si cu mobilierul inalt.

Un cuptor pentru o bucatarie retro. Aici cel mai potrivit cuptor de bucatarie este cel cu linii clasice, cu nuante de aramiu sau bronz.

Asadar, chiar si in cazul in care nu doriti un cuptor de bucatarie integrat in mobilier, exista destule modele de cuptoare care sa se potriveasca stilului de amenajare al bucatariei dumneavoastra.