Modele bucatarii amenajate contemporan

Articol vazut de 111550 vizitatori.

De multe ori ati intalnit, in incercarea de a gasi bucataria perfecta, foarte multe modele de bucatarii foarte extravagante pe care nu aveti posibilitatea sa le amenajati in propria locuinta. Si noua ne plac astfel de bucatarii insa nu toata lumea are posibilitati financiare sa isi amenajaze o bucatarie de lux. Si asa ne-a venit ideea sa facem acest articol doar pe tema bucatariilor amenajate contemporan cu buget relativ redus.

Un buget mai redus nu inseamna deloc un buget auster si asta o sa vedeti cand veti privi cele cateva modele de bucatarii amenajate contemporan pe care le-am postat mai jos.

amenajari bucatarii contemporane

Observati cat de simpla este amenajarea acestei bucatarii amenajate contemporan.

modele bucatarii contemporane

Si mai jos prezentam o bucatarie amenajata cu nuante de verde pe culoarea dominanta alb. Parchetul laminat este singura problema, din punctul nostru de vedere. Recomandam ca in cazul in care totusi se doreste a se monta parchet laminat in bucatarie, sa se monteze macar in zona blatului o portiune placata cu gresie. Motivele sunt evidente.

bucatarii amenajate contemporan verde cu alb

Si acum intra in scena o bucatarie de apartament ce se poate amenaja simplu si ieftin. Este mica si eleganta, numai buna de pus in practica.

bucatarie mica de apartament

 

Si la finalul acestui articole despre amenajarea bucatariei in stilul contemporan mai prezentam inca o bucatarie frumoasa si amenajata simplu.

bucatarie simpla

Mai multe modele de bucatarii amenajate contemporan si nu numai veti gasi in galeria foto a site-ului.