Culori ideale in amenajari bucatarii

Articol vazut de 15258 vizitatori.

In amenajari bucatarii, orice este permis. Atat pentru pereti, cat si pentru mobilier. Aveti de unde alege atunci cand vine vorba despre culori. Dar daca mai aveti inca indoieli si nu stiti ce nuanta a curcubeului sa alegeti, va spunem noi care sunt culorile ideale pentru a sublima aceasta incapere.

All white. Bucatariile imaculate arata minunat. Si pot sa arate si extrem de retro. Faianta, piese de mobilier, gresie, totul arata bine pe alb. Ideea este sa puneti totul in evidenta cu culori vizibile cum este verde, rosu, cu scaune din lemn si cu o vesela colorata. Veti adora rezultatul.

Bucataria neagra. Bucataria neagra este mai masculina dar mizeaza pe unele detalii atemporale precum lemnul autentic si liniile epurate. Un blat alb va crea cel mai frumos contrast!

O bucatarie de altadata. Pentru o bucatarie mai familiala in care sa va faca placere sa stati alegeti un gri si un mobilier mai clasic. Veti crea o bucatarie cu un farmec de altadata in stil neo-campenesc.

amenajari bucatarii sfaturi amenajare

Haute Couture. Puteti miza si pe niste nuante naturale foarte in tendinte. Amestecul de nuante de bej, de taupe, de saten este cel care va veni cu mai multa blandete si convivialitate dar si cu un rafinament pentru aceasta incapere.

Putina caldura. Un galben mustar pe pereti este cel care va inveseli o bucatarie mult prea clasica. Galbenul este o culoare foarte potrivita pentru amenajari bucatarii.

Verdele. Verdele vine cu mai mult calm, cu mai multa liniste si are niste virtuti anti-stres. Un verde migdala si un mobilier din lemn deschis va vor face din bucatarie cel mai calm spatiu cu putinta.

Mai multa lumina. Albastrul este o culoare miraculoasa si foarte speciala pentru amenajari bucatarii. Va mareste incaperea, o ilumineaza, o face mai linistitoare, o sublimeaza. Nuantele de indigo, cyan sau azur sunt cele mai potrivite.

bucatarie crem

O valoare sigura. Rosul este una din cele mai solicitate culori. Este puternic si vine cu o atmosfera contemporana pentru incaperea dvs. Si, alaturi de alb, bucataria va fi ultra moderna.