Alte cateva idei de amenajat bucataria

Articol vazut de 13419 vizitatori.

Despre bucatarii si idei de amenajat bucataria

Bucatariile sunt universul nostru. Din aceste motive, tendintele trebuie sa fie urmarite indeaproape. Trebuie sa stii si care sunt care sunt cele mai noi idei si tendinte pentru bucataria ta pentru a o inveseli. Ai un buget mai mic? Mizeaza pe unele tuse de culoare. Daca bucataria ta are nevoie de un suflu nou, serios, descopera care sunt noile idei de pus in aplicare.

 Un strop de sofran. Albul ramane cea mai folosita culoare din bucatarie. Mat sau stralucitor, acesta ramane in cap de lista de ceva vreme incoace. Dar petele de culoare castiga si ele teren. Trebuie sa investesti deci in niste aparate electrocasnice sau in niste obiecte cat mai colorate.

 Cu o pata de culoare pe pereti bucataria se va face si mai remarcata. Dulapurile de bucatarie colorate in nuante de curcuma, sofran sau petrol sunt cele mai in tendinte.

Un cuptor maxi inteligent. Va arata minunat incastrat in dulapurile tale de bucatarie in cele mai frumoase nuante.

 O noua chiuveta. Daca iubesti liniile simple, cel mai bine ar fi sa mizezi pe o chiuveta superba si sobra. Alege o chiuveta usor de intretinut din inox de o calitate durabila.

 Gata cu manerele. Dulapurile fara manere castiga din ce in ce mai mult teren. Si nu e de mirare. Intr-adevar, bucataria face din ce in ce mai mult parte din spatiul in care locuim. Trebuie sa respire calmul. Si manerele ii dau aerul ca este mereu in activitate.

Daca iti place absenta manerelor, ai de ales intre nenumarate modele de pe piata.

idei de amenajat bucataria ta

Pentru placerea ochilor, trebuie sa citesti si revistele de decor dar si cele siteurile online unde iti poti gasi de fiecare data inspiratia. Frunzareste si articolele de pe IdeiAmenajare.ro si lasa-te inspirat de nenumaratele idei care pot fi aplicate la tine in bucatarie.

Bucataria ta va fi cea mai frumoasa si cu zecile idei de amenajat bucataria din a noastra galerie foto cu bucatarii.