Corpuri de iluminat in bucatarie. Idei design

Articol vazut de 13621 vizitatori.

Astazi o sa tratam amenajarea bucatariei si vom vedea metode de infrumusetare a acesteia folosind corpuri de iluminat in bucatarie pe post de ornamente decorative.

Spoturi, neoane, aplice, corpuri de iluminat suspendate, lampi… fiecare cu ambianta sa pentru bucatarie. Iti venim in ajutor cu cateva idei si propuneri pentru a alege cele mai ideale corpuri de iluminat in bucatarie.

Niste spoturi integrate in oglinda. Iata o solutie clasica dar extrem de decorativa. Vei obtine o lumina frumoasa dar discreta in acelasi timp.

corpuri de iluminat bucatarie

Un corp de iluminat suspendat . Intr-o bucatarie cu un stil minimalist, cu linii epurate, poti miza pe niste corpuri de iluminat design. Pe langa faptul ca difuzeaza cea mai frumoasa lumina, se vor integra perfect spatiului. Poti juca si cartea acumularii multiplicnd numarul lor.

O lustra plina de farmec. Daca bucataria ta este decorata intr-un stil mai campenesc mizeaza pe o sursa de lumina cu un farmec de altadata. O lustra frumoasa cu patru « ramurele ». Cele mai frumoase abajururi vor completa totul cu farmec.

Un corp de iluminat in stil japonez. Intr-o bucatarie cu un stil zen si epurat, cel mai bine ar fi sa privilegiezi un corp de iluminat suspendat aerian in genul lampadarelor. Cele in modele uni si culori pastelate sunt cele mai frumoase.

Corpuri de iluminat mai discrete. Lampile sunt solutia ideala pentru a te relaxa dupa o zi lunga la munca.

Spoturi in tavan. O solutie ideala pentru a difuza lumina in intreaga incapere. Spoturile mici si discrete din tavan sunt foarte trendy.

Spoturile integrate in mobilier. Pentru a castiga mai mult spatiu cu stil spoturile integrate in mobilier sunt cea mai buna solutie.

iluminare bucatarie corpuri

Un neon incastrat in oglinda. Mai ai o alta solutie la indemana – un neon integrat in oglinda. Este ideal pentru a difuza lumina in intrega incapere fara sa supraincarci spatiul.

O aplica tip vapor. Daca vrei sa vii cu o ambianta de pe malul marii la tine in bucatarie opteaza pentru un mod de aplica care duce cu gandul la lanternele de pe vapor.

La finalul acestui articol sper ca ati vazut cat de important este sa alegem corpuri de iluminat in bucatarie dupa anumite criterii. Detaliile fac diferenta la amenajarea bucatariei.