Vopseaua folosita la amenajarea bucatariei

Articol vazut de 13169 vizitatori.

Vopseaua este cea mai buna prietena a celor care iubesc sa schimbe mereu decorul cand incep amenajarea bucatariei. Este sinonima cu ambianta personalizata si  se poate folosi pentru orice incapere din casa, pe pereti, pe tavan si chiar si pe mobila. Iata cateva idei care sa te inspire.

 Un degrade de gri. Usile, ferestrele, mobilierul, toate vin cu nuanta lor de gri. Elementele de decor in alb si negru vor crea o ambianta perfecta.

 O ambianta multicolora. Vopseste mobilierul, usa si peretii in culori vii. Combinatia de culori alaturi de o fata de masa in carouri vor veni cu o latura calduroasa si traditionala. O reusita cu alte cuvinte.

Natura. Bucataria poate fi foarte bine pusa in valoare de o nuanta de alb murdar dar si verde care vin cu o nota naturala iubita de toti.

 Un duo castigator. Intr- o bucatarie poti folosi un verde si o nuanta de aubergine. Nuanta de aubergine vine cu o stare de buna dispozitie in timp ce verdele se potriveste cu albul si face sa circule lumina.

Un rosu caramziu. Intr-o bucatarie moderna in care inoxul si albul sunt stapane, un perete de un rosu caramiziu va veni cu o nota de caldura punand in acelasi timp in valoare culorile din bucatarie.

 Acidulat. O bucatarie foarte colorata este si foarte frumoasa. Poti vopsi o insulita centrala in niste culori foarte vesele. O idee frumoasa pentru cele care nu vor alb la ele in bucatarie.

Sobru. O bucatarie in nuante inchise va fi pusa in valoare de pete de culoare puse pe mobila si aduse de scaune.

 Verde. Inca nu prea este folosit pentru bucatarii dar este o alegere buna. O bucatarie cu un moblier din lemn alb este pusa in valoare de niste pereti vopsiti in verde.

amenajare bucatarie cu vopsea

Galben viu. Un perete vopsit intr-o nuanta puternica este ideal pentru a veni cu o nota de originalitate in bucatarie.

Asadar, vopseaua folosita in amenajarea bucatariei este in trend