Inca o amenajare bucatarie stil retro

Articol vazut de 16403 vizitatori.

Asa cum v-am obisnuit venim cu idei de amenajare a bucatariei, de aceasta data cu o bucatarie stil retro.

Stilul retro pentru bucatarie vine cu o atmosfera de altadata extrem de apreciabila. Stilul retro este ideal pentru bucatarie deoarece puteti gasi extrem de usor un mobilier mai vechi, mai vintage dar si o vesela la fel de veche. O bucatarie stil retro poate deveni astfel o incapere familiala in care predomina bunul gust.

bucatarie rCulorile retro. Pentru o bucatarie in stil retro mizati pe unele culori cum ar fi bronzul si albastrul care da inspre gri si pe niste piese de mobilier simple si masive.

Tuse de inox. Puteti miza si pe o bucatarie mai simpla dar care este putin mai moderna in acelasi timp. Puteti miza si pe nuante de taupe, gri si negru care sa contrasteze cu un mobilier alb. Multiplicati tusele de inox pentru a va juca si cu materialele.

 

Mobilier vechi. Nici vorba sa mizati pe un mobilier in stil contemporan. Mobilierul cu linii clasice, retro cu metal si lemn este cel mai potrivit. Puteti alege pentru podea parchetul sau betonul.

bucatarie

Mobilierul alb. Lambriul pe perete si mobilierul alb sunt cele mai bune ingrediente pentru un interior retro. Puteti combina totul cu un stil contemporan cu o hota din inox si peretii in nuante de verde. Mai puteti vopsi mobilierul din lemn in ce culoare  va place mai mult.

Etajerele rustice. Etajelerele rustice si gri sunt ideale pentru a lasa la vedere cele mai frumoase caserole si alte accesorii din bucatarie.

Mizati si pe materialele autentice. Pentru vesela si pentru accesorii trebuie sa puneti baza  pe ceramica, pe faianta, pe sticla sau pe metal.

Motivele cu carouri, cu buline, cu dungi sunt si ele cele mai potrivite. Rosul, albul si taupe sunt si ele nuantele pe care va puteti baza fara probleme.

Aviz deci nostalgicilor si celor care iubesc lucruile vechi. Stilul retro este mai trendy ca niciodata. Nu incercati amenajarea bucatariei daca nu sunteti decisi sa o duceti la sfarsit asa cum trebuie. Compromisurile facute cand amenajam o bucatarie stil retro ne vor creea o imagine incompleta. Respectati liniile trasate mai sus.